Accountant|Articleship|Internship|

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Mira Bhayandar, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Ca Internship Candidate RequiredAccounting Skills RequiredTds, Gst, Ptrc,Finance And Audit Department Handling And Trainning Will Be Provided For All This. Skills Needed : Tally | Journal Entry, Book Keeping

More info about this Accountant(Articleship)(Internship) Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Signbooks Private Limited will provide a salary in the range of 4000 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Signbooks Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Signbooks Private Limited expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Journal entry, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B Wing, G-4 &5, Bageshree CHS. Ltd., Opp. Kapol Wadi, Geeta Nagar, Bhayandar (West).

8. What are the timings of this job?
Ans. Signbooks Private Limited expects the candidate to work for the following hours: 10.00am to 7.00pm


Company Name: Signbooks Private Limited

Related jobs

  • Accountant

    Interested candidate kindly send your resume to the following E-mail id or call on bellow contact details. E-mail id - floricanrecruiter@gmail.com Contact no. - 86+1047607 [ Please Contact me Between +.30am to 6.00 pm from Monday to Saturday ] Positi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Female Accountant

    • Manage all accounting transactions. • Manage patients entry • Maintain paymen • Reconcile accounts payable and receivable. • Ensure timely bank payments Job Types: Full-time, Part-timeSalary: ?10,000.00 - ?12,000.00 per monthSchedule: • Evening shi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts Associate

    We are looking for 5 Accounts Associates to join our company. Roles and Responsibilites • Monthly Data Entry • Assist in the preparation of monthly financial statements • Maintain general ledger accounts and prepare journal entries • Reconcile bank s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now