Accountent

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Vaishali Nagar, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 18K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Vaishali Nagar

Working Hours :
11:00 AM - 8:00 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Billing Aur Invoicing Karna. Balance Sheet Maintain Karna. Gst Aana Chhaiye. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : GST, Tally | Book Keeping

More info about Accountent Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. StarMaxx HR services will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. StarMaxx HR services expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. StarMaxx HR services expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Gst, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. StarMaxx HR services expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vaishali Nagar.

8. What are the timings of this job?
Ans. StarMaxx HR services expects the candidate to work for the following hours: 11:00 AM - 8:00 PM | Monday to Saturday.


Company Name: StarMaxx HR services

Related jobs

  • Chartered accountant

    Job Responsibility:- Strategy Execution and Taxation Management • To facilitate in tax planning, statutory compliance (Direct & Indirect) and Timely deposition of all Direct and Indirect taxes. • Liaison with auditors, tax authorities, tax adviso...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Nathdwara, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior accountant

    VAT Returns • Preparing & Finalization IFRS UK Accounts • UK Tax Returns • Control Account Reconciliation • Software- Xero, Quickbooks • UK Payroll • Year End Accounts and Working Papers • Troubleshooting Accounting Issues • UK GAAP • CT600 Retur...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 27K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Junior Accountant

    Gurucool Junior Accountant in Jaipur Gurucool • Jaipur, Rajasthan • via LinkedIn 6 hours ago Full–time No Degree Mentioned Apply on LinkedIn Job description Are you a talented 'Junior Accountant' with experience in using Tally? Guruji Astro is lookin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now