Accounting And Purchase
- Category: Accountant Jobs
- Location: Vadodara, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 20K
- Published on: 2025/09/21
1. Accounting Entries 2. Supplier Management 3. Stock Management 4. Supplier Development.
More info about this Accounting And Purchase Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Composites Tomorrow will provide a salary in the range of +500 INR to 10500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Composites Tomorrow expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Composites Tomorrow does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 'Arihant', 37, Haribhakti Estate, Dabhoi Road, Vadodara 3+0004, Gujarat.
8. What are the timings of this job?
Ans. Composites Tomorrow expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
CFO Finance General Manager finance Chartered Accountant for highway|
Need Chartered Accountant qualified CFO Finance or General Manager Finance having worked with Highway construction companies with Senior position in finance only. You should have good relations with Banks ,NBFC etc wherein you would have done Project...
-
Account Manager
An accountant’s primary role is to keep records of all incoming and outgoing transactions and to ensure that each transaction corresponds to the correct account. They compile all financial data to analyse the pattern of transactions and create financ...
-
Finance |amp| Accounts Executive
• Gather and monitor financial data (e.g. sales revenues and liabilities) • Prepare monthly, quarterly and annual statements (balance sheets and income statements) • Forecast costs and revenues • Manage tax payments • Organize internal audits • Prepa...