Accountqnt

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Billing Aur Invoicing Karna. Balance Sheet Maintain Karna. Gst Aana Chhaiye.

More info about this Accountqnt Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. S k Steel will provide a salary in the range of 15000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. S k Steel expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. S k Steel does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gala No. 324, C.S.K Mandal, L.B.S Marg, Kurla west, Mumbai - 400070..

8. What are the timings of this job?
Ans. S k Steel expects the candidate to work for the following hours: 10 am - 7pm | Monday to Saturday


Company Name: S k Steel Mumbai, Maharashtra

Related jobs

  • Chartered Accountant

    Greetings from Talent Corner HR Services Pvt. ltd. Job Description for “Assistant Manager CA– Audit & Tax”, Its a Chartered Accountants Firm based in Mumbai, located at Nariman Point. It is providing various services like Audit, Taxation, Complia...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    The ideal candidate will be involved with preparing financial reports and statements, bank reconciliations, and conducting cyclical audits. Moreover, the candidate must have strong interpersonal skills and possess a strong business acumen. Responsibi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    Job Description: • Daily accounting for purchases & expenses • Handles petty cash • Basic knowledge of the accounting process of a company • Working knowledge of Taxes & Implications of taxes like TDS and GST • Knowledge of bookkeeping. • Tim...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now