Accounts Admin

  • Category: Admin Executive
  • Location: Jamnagar, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Company'S Accounts Payable And Receivable. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Book Keeping, Journal Entry | Skills Needed : Tally

More info about this Accounts Admin Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sri sabari ENGIMECH PVT LTD will provide a salary in the range of 13500 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sri sabari ENGIMECH PVT LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sri sabari ENGIMECH PVT LTD expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Journal entry, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sri sabari ENGIMECH PVT LTD expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jamnagar gujarat.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sri sabari ENGIMECH PVT LTD expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sri sabari ENGIMECH PVT LTD

Related jobs

  • HR and admin

    Required Assistant HR & Admin. Location: Anand Experience: 1 (Freshers are most welcome) Description: Recruiting new candidates and complete their formalities. Maintain employee records (soft and hard copies). Update HR databases. Assist in payro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Anand, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sr| Executive | Assistant Manager | Manager | Sales

    Trulyy India invites applications from talented candidates who are willing to pursue career in hospitality industry. Post : Sales Manager, Assistant Sales Manager and Sr. Sales Executive. Requirements • Experience of handling Individual customers, an...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive

    Job Description: o Additionally supports Request form creation through VBA script. o Opportunity to work on IT projects. o Assist Software Designer/Implementers with the creation of detailed software design specifications. o Maintain product roadmap,...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now