Accounts Admin

  • Category: Admin Executive
  • Location: Hyderabad, Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Apply on WorkIndia.in
Accounts Admin
S
SVRE Energy Pvt Ltd
Hyderabad, Telangana
Apply on WorkIndia.in
7 hours ago₹18T–₹24T a monthFull–time
Responsible For Managing Company'S Accounts Payable And Receivable. And Gst. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : GST, Finalization | Journal Entry, Tax returns, Book Keeping

More info about this Accounts Admin Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SVRE Energy Pvt Ltd will provide a salary in the range of 18000 INR to 24000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SVRE Energy Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SVRE Energy Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Finalization, Gst, Journal entry, Tax returns.

6. How much experience is required for this job?
Ans. SVRE Energy Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: road no 1 banjara hills.

8. What are the timings of this job?
Ans. SVRE Energy Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: SVRE Energy Pvt Ltd

Related jobs

  • Business Development Officer

    Business Development Officer Responsibilities: Candidate must have Personal Loans experience Developing and sustaining solid relationships with company stakeholders and customers. Analyzing customer feedback data to determine whether customers are sa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 34K

    Remote

    2025/09/20


    Apply Now

  • Executive Business Admin

    The Microsoft Security Response Center (MSRC) Team is seeking an Executive Business Administrator to provide top notch support for a senior leader along with their respective team. This position requires excellence in administrative functions - the i...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 29K

    Remote

    2025/09/20


    Apply Now

  • Executive Business Admin

    The Microsoft Security Response Center (MSRC) Team is seeking an Executive Business Administrator to provide top notch support for a senior leader along with their respective team. This position requires excellence in administrative functions - the i...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 22K

    Remote

    2025/09/20


    Apply Now