Accounts Admin
- Category: Admin Executive
- Location: Delhi
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 16K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Managing Company'S Accounts Payable And Receivable. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Audit, Book Keeping, Chartered Accountant, Journal Entry, Tax returns, Taxation | Skills Needed : Finalization, GST, TDS, Tally
More info about this Accounts Admin Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kasa trading will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kasa trading expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kasa trading expects the candidate to have the following skills: Audit, Book keeping, Chartered accountant, Finalization, Gst, Journal entry, Tally, Tax returns, Taxation, Tds.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Kasa trading expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Khasra no 101/18 , Gali no 10 , Theke vali Gali near Raj Dharam Mamta , alipur , delhi.
8. What are the timings of this job?
Ans. Kasa trading expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 8:00 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
HR cum Admin Exe required at Rohini for Pharma
Job DescriptionHR cum Admin Executive required at Rohini, Delhi for Pharma Co Job profile: Recruitment, Attendance, Joining formalities and General Admin work. Must be MBA HR Exp: 1-3 years Salary: Upto 30K Mail / Whatsapp resume asap if interested T...
-
Administrative Assistant
Office Admin reception front office client relationships sales market business development telecaller telesales reception receptionist front office hr office admin busines admin admin jobs.. back office intern fresher digital marketing social media m...
-
HR Admin Intern
first round hiring very normal things no any deep technical but regular criteria 2) office paperwork whenever needed 3) HR related working 4)posting and creating company related things on linkedin , etc 4 days working . Send CV : admin@creatomindss.c...