Accounts Admin

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Company'S Accounts Payable And Receivable. Skills Needed : TDS, GST, Tally | Book Keeping, Taxation

More info about this Accounts Admin Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Matizleer Networks Private Limited will provide a salary in the range of 12000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Matizleer Networks Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Matizleer Networks Private Limited expects the candidate to have the following skills: Book keeping Gst, Tally, Taxation, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kusumpuram colony near gola road patna.

8. What are the timings of this job?
Ans. Matizleer Networks Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Matizleer Networks Private Limited

Related jobs

  • Hiring for accountant

    Hiring for accountant Hiring for accountant Hiring for accountant

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Patna, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • Tally Operator

    I need a candidate for my company for billing on tally prime More about this Tally Operator job Alif Enterprises is aggressively hiring for the job profile of Tally Operator for 10 open positions at Patna in Sabzibagh locality. Kindly go through the ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 35K

    Patna, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • senior accountant for varanasi sal|15 | 20k plus food lodging

    Job Title: Accountant Job Summary: We are seeking a highly skilled accountant to join our team. The ideal candidate will have experience in financial reporting, bookkeeping, and tax preparation. The accountant will be responsible for managing the fin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 27K

    Patna, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now