Accounts Admin
- Category: Accountant Jobs
- Location: Vadodara, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 24K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Managing Company'S Accounts Payable And Receivable. Skills Needed : Tally | Journal Entry, Book Keeping
More info about this Accounts Admin Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. K Travels will provide a salary in the range of 12000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. K Travels expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. K Travels expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Journal entry, Tally.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: GF-2 PALM EXOTICA
NR. JAIN DERASAR MANDIR
OPP. SURDEEP DENTAL HOSPITAL
SUBHANPURA.
8. What are the timings of this job?
Ans. K Travels expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Junior Accountant
mg consultants Hiring For Banking Junior AccountantJob Description Junior Accountants areresponsible for updating financial statements and sustaining accounts. They also administer monthly payroll and prepare reports that show the company's income st...
-
Executive Advisory Services
Job Summary: We are seeking an experienced and knowledgeable professional to join our team as an Executive Advisor. The successful candidate will work with clients to provide expert advice and guidance to help them make informed decisions that will d...
-
Accountant |Australian Accounting and Taxation|
We are seeking skilled and experienced Accountants who have knowledge and experience in Australian accounting and taxation. The candidates must have a minimum of 2-5 years of experience in handling Australian accounting and taxation. The Accountants ...