Accounts Admin

  • Category: Admin Executive
  • Location: Navsari, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Company'S Accounts Payable And Receivable. Skills Needed : Tally

More info about this Accounts Admin Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dhanlaxmi Sales will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dhanlaxmi Sales expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dhanlaxmi Sales expects the candidate to have the following skills: Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SHOP NO A6, 1ST FLR, SAI SHRUSTI APPT, GHELAKDI ROAD,.

8. What are the timings of this job?
Ans. Dhanlaxmi Sales expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Dhanlaxmi Sales

Related jobs

  • Administration Assistant

    Administrative & managerial support for the staff working in office. Candidate’s Core responsibilities includes gathering & processing data researched, performing basic admin duties like routine clerical tasks, printing, sending E-mails, prep...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    We are seeking a motivated and skilled Sales Representative to join our team. The ideal candidate will be responsible for driving sales growth by developing and maintaining relationships with new and existing customers. This role requires a proactive...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    Job Title Sales Excecutive Job Requirement Identifies business opportunities by identifying prospects and evaluating their position in the industry; researching and analysing sales options. Sells products by establishing contact and developing relati...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now