Accounts Admin

  • Category: Admin Executive
  • Location: Meerut, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Company'S Accounts Payable And Receivable. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Book Keeping, Chartered Accountant, Journal Entry, Tax returns | Skills Needed : GST, Finalization, TDS

More info about this Accounts Admin Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Raj Advertising will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Raj Advertising expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Raj Advertising expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Chartered accountant, Finalization, Gst, Journal entry, Tax returns, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Raj Advertising expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: P-117, Ganga Nagar, Near CNG Pump, Meerut.

8. What are the timings of this job?
Ans. Raj Advertising expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Raj Advertising

Related jobs

  • Salesforce Administration Lead

    Role Purpose The purpose of the role is overall development of the targetArchitecture through defining the technology roadmap for own business/domain. Recognized as the subject matter expert for a

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Varanasi, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • windows admin

    Job Description What we are looking for Experience Range:?8-12 years Location:?Bangalore Must-Have:? 8+ Years’ experience in Windows administration Job FunctionTECHNOLOGY Role

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • business development executive

    new requirement for business developement executive : 1 Making product presentation 2 Generating leads. 3 Meeting or exceeding sales goals. 4 Negotiating contracts with prospective clients. 5 Preparing weekly and monthly reports. 6 Giving sales prese...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now