Accounts Admin
- Category: Admin Executive
- Location: Delhi
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 24K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Managing Company'S Accounts Payable And Receivable. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Book Keeping, Taxation | Skills Needed : Tally, GST
More info about this Accounts Admin Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Universal Traders will provide a salary in the range of 17000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Universal Traders expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Universal Traders expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Gst, Tally Taxation.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Universal Traders expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: G-4A Ashirwad Complex Greenpark.
8. What are the timings of this job?
Ans. Universal Traders expects the candidate to work for the following hours: 11:30am-+:00 pm| Monday to Saturday
Related jobs
-
GAOC Accountant| Senior
Job Responsibilities: • Manage and perform/review US GAAP general accounting activities (including MJEs, reconciliations and quarterly reporting schedules) • Monitor, involve, follow up, where required, in the month end close process • Provide ad hoc...
-
Need Accountant Urgently
Need experienced Accountant. • Good understanding of accounting principles. • Atleast 5 yrs of work experience. • Good command over MS excel & MS Word • Good knowledge of GST, TDS & other accounting terms • Good communication skills. • Salary...
-
Back Office Executive
We are looking for a Back Office Executive to join our team. The Back Office Executive will be responsible for providing administrative support to the company and performing various office tasks. The ideal candidate should be organized, detail-orient...