Accounts Admin

  • Category: Admin Executive
  • Location: Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Company'S Accounts Payable And Receivable. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Book Keeping, Taxation | Skills Needed : Tally, GST

More info about this Accounts Admin Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Universal Traders will provide a salary in the range of 17000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Universal Traders expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Universal Traders expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Gst, Tally Taxation.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Universal Traders expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: G-4A Ashirwad Complex Greenpark.

8. What are the timings of this job?
Ans. Universal Traders expects the candidate to work for the following hours: 11:30am-+:00 pm| Monday to Saturday


Company Name: Universal Traders

Related jobs

  • Admin |amp| HR Sr| Executive

    Company Name- Goojar Mal Ganpat Rai Pvt. Ltd Position- HR Admin( Only urgent candidates) Job Location- New Delhi Mohan Cooperative Experience- 2 To 3 Years Salary- 25 to 30k Per Month Job description • Organize and maintain personnel records • Update...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 33K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Administrative Executive

    Roles & Responsibilities:- • Supporting company leadership and supervising administrative department activities for staff members. • Greeting office visitors and directing them to the appropriate parties. • Able to handle the general purchase per...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Administrative Executive

    Roles & Responsibilities:- • Supporting company leadership and supervising administrative department activities for staff members. • Greeting office visitors and directing them to the appropriate parties. • Able to handle the general purchase per...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now