Accounts Admin

  • Category: Admin Executive
  • Location: Kukurdaura, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Company'S Accounts Payable And Receivable, Stock Inventory, Uploading Mis On Excel. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Book Keeping, Taxation | Skills Needed : Tally

More info about this Accounts Admin Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Golden Petals will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Golden Petals expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Golden Petals expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Tally, Taxation.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Golden Petals expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 7B Allenby Road. (Opp. Forum Mall). Kolkata 847108.

8. What are the timings of this job?
Ans. Golden Petals expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:30 PM or 10AM - 8PM


Company Name: Golden Petals Kukurdaura, Bihar

Related jobs

  • systems Engineer

    Designation - Systems EngineerManage and monitor all installed systems and infrastructureInstall, configure, test and maintain operating systems, application software and system management toolsProactively ensure the highest levels of systems and inf...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 28K

    Jamui, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • Admin Executive

    Day to day job on computer for data records, billing, inventory, despatch More about this Admin Executive job Ezykart Retail OPC Pvt Ltd is aggressively hiring for the job profile of Admin Executive for 10 open positions at Patna in Sadhnapuri locali...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Admin Executive

    Designation: - Admin Executive Company: - Engineering & Infra Construction Company.* Experience - 2 to 5 years.* Location – Sheikpur More, Patna * Salary – 15k to 25k per month* Both Male/Female candidates are required*. Minimum qualification req...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 19K

    Remote

    2025/09/20


    Apply Now