Accounts And Admin Assistant

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Kankarbagh, Patna, Patna, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate / Female Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Kankarbagh

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
We'Re Seeking A Highly Organized And Detail-Oriented Accounts And Administrative Assistant To Manage Our Accounting, Administrative, And Client Interaction Tasks. The Ideal Candidate Will Have A Commerce Background, Proficiency In Tally Software, Ms Office, And Excellent Communication Skills. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally | Taxation

More info about Accounts And Admin Assistant Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Singularity Architects will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Singularity Architects expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Singularity Architects expects the candidate to have the following skills: Tally, Taxation.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Singularity Architects expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 3rd Floor, A/236, PC Colony kankarbagh patna 800002.

8. What are the timings of this job?
Ans. Singularity Architects expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Singularity Architects

Related jobs

  • Accountant

    Salary Range : Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills necessary Exp...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills n...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    Salary Range : Rs. 10000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefined...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Patna, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now