Accounts Assistant
- Category: Accountant Jobs
- Location: Sahibzada Ajit Singh Nagar, Punjab
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Apply on WorkIndia.in
Accounts Assistant
A
ABCD INDIA WORKS PVT LTD
Sahibzada Ajit Singh Nagar, Punjab
Apply on WorkIndia.in
22 hours ago₹15T–₹20T a monthFull–time
Responsible For Maintaining Accounts On Tally, Make Bank Statement And Generate Invoice. Maintain Purchase/Sales Account. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Book Keeping, Tax returns | Skills Needed : TDS, Tally, GST
More info about this Accounts Assistant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ABCD INDIA WORKS PVT LTD will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ABCD INDIA WORKS PVT LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ABCD INDIA WORKS PVT LTD expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Gst, Tally, Tax returns, Tds.
6. How much experience is required for this job?
Ans. ABCD INDIA WORKS PVT LTD expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bestech Business Towers, Mohali.
8. What are the timings of this job?
Ans. ABCD INDIA WORKS PVT LTD expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Lead | Finance |amp| Accounts | Manufacturing Firm | CA|
We are looking for a seasoned Chartered Accountant with for a leading manufacturing client. The person will be responsible for a host of activities related to costing , budgetig ,financial reports, general ledger, and ensuring compliances. The candid...
-
Assistant Accountant
Full–time Location Khanna,Distt Ludhiana Description #Assistant_Accountant #Location_Khanna_Punjab REQUIRED ASSISTANT ACCOUNTANT FOR RENOWNED COMPANY IN KHANNA,DISTT LUDHIANA. SALARY-UPTO 20 K #wedontchargefromcandidates CANDIDATE MUST HAVE KNOWLEDGE...
-
Pharamasist |amp| accountants
₹12T–₹16T a monthFull–time Need an experienced pharmacist with appropriate knowledge of medicine. And an experienced accountant with appropriate knowledge of account and computer. Job Types: Full-time, Part-time, Regular / Permanent, Fresher, Interns...