Accounts Assistant

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Panihati, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Maintaining Accounts On Tally, Make Bank Statement And Generate Invoice. Maintain Purchase/Sales Account. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : GST, TDS, Tally | Tax returns, Chartered Accountant, Journal Entry, Book Keeping, Audit

More info about this Accounts Assistant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. C R GHOSH & CO will provide a salary in the range of 6000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. C R GHOSH & CO expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. C R GHOSH & CO expects the candidate to have the following skills: Audit, Book keeping, Chartered accountant, Gst, Journal entry, Tally, Tax returns, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. C R GHOSH & CO expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dr. Lalmohan Banerjee road panihati green park Kolkata 700114.

8. What are the timings of this job?
Ans. C R GHOSH & CO expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 07:00pm | Monday to Saturday


Company Name: C R GHOSH & CO

Related jobs

  • Accountants

    • Manage all accounting transactions. • Prepare budget forecasts. • Publish financial statements in time. • Handle monthly, quarterly and annual closings. • Reconcile accounts payable and receivable. • Ensure timely bank payments. • Compute taxes and...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 33K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Jr Accountant |kolkatta|

    Job Description Position: JR ACCOUNTANT 1.Good in accounting tally Ms Office Excel Power Point Reco Salary :18-20 K Location : Kolkatta Only Female Candidate Experience: 2-3 Year Kirti Gaikwad HR EXECUTIVE Experience 1 - 7 Years Salary 80 Thousand To...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant | Articleship|Audit Ass|

    B.Com( Academically Good) Candidate With Accounting Knowledge And Experience( Minimum Two Years). More Than 2 Years Experience Compulsory. | Articleship, Audit, Book Keeping, Chartered Accountant, Journal Entry, Tax returns, Taxation | Skills Needed ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now