Accounts Assistant

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Maintaining Accounts On Tally, Make Bank Statement And Generate Invoice. Maintain Purchase/Sales Account. Book Keeping

More info about this Accounts Assistant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sprinkler irrigation will provide a salary in the range of 10000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sprinkler irrigation expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sprinkler irrigation expects the candidate to have the following skills: Book keeping.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vishwakarma Industrial Area, Harmada, Jaipur, Rajasthan 302032.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sprinkler irrigation expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sprinkler irrigation

Related jobs

  • Senior Tally Accountant |E|commerce|

    Job Description: We are seeking a highly skilled and experienced Senior Tally Accountant with an excellent academic background in commerce and advanced proficiency in Tally. The ideal candidate will have a minimum of 2 years of experience in handling...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 35K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    Need a perfect with experience accountant ,have knowledge of Telly software,XL,Can fill GST,TDS etc.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 32K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    Profile- Jr. Accountant Qualification- BCom Skills & Experience- • Experience in books of accounts, direct tax, indirect tax • Candidate should have Tally knowledge & working experience • Candidate should possess good communication skills Pay...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now