Accounts Assistant
- Category: Accountant Jobs
- Location: Maheshtala, West Bengal
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Maintaining Accounts On Tally, Make Bank Statement And Generate Invoice. Maintain Purchase/Sales Account. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Book Keeping
More info about this Accounts Assistant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. MARCO BLOWERS INDIA PRIVATE LTD will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. MARCO BLOWERS INDIA PRIVATE LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. MARCO BLOWERS INDIA PRIVATE LTD expects the candidate to have the following skills: Book keeping.
6. How much experience is required for this job?
Ans. MARCO BLOWERS INDIA PRIVATE LTD expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: ROYPUR MAHESHTALLA KOLKATA 700141..
8. What are the timings of this job?
Ans. MARCO BLOWERS INDIA PRIVATE LTD expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Finance Executive
This is an immediate vacancy with one of our clients. The company is a leading manufacturing orgsnaition based at Kolkata. They are looking for multiple persons at their HQ to be part of their Finance & Accounts team. CA freshers may also apply R...
-
Senior Accountant
We are looking for a Chartered Accountant/ Semi-Qualified Chartered Accountant having experience of eight to ten years in a manufacturing industry. Ideally, they should have good knowledge of Plant work culture, ERP & Excel.
-
Fresher Candidate For Accounts Profile
Bookkeeping of all accounts. Ledger & journal entries Responsible for bill processing Assist with reviewing of expenses, payroll records etc. as assigned Post and process journal entries in tally to ensure all business transactions are recorded S...