Accounts Assistant
- Category: Accountant Jobs
- Location: Chennai, Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Maintaining Accounts On Tally, Make Bank Statement And Generate Invoice. Maintain Purchase/Sales Account. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Journal Entry | Skills Needed : Tally
More info about this Accounts Assistant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SARASWAHI CHICKEN will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SARASWAHI CHICKEN expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SARASWAHI CHICKEN expects the candidate to have the following skills: Journal entry, Tally.
6. How much experience is required for this job?
Ans. SARASWAHI CHICKEN expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1 MAHALINGAM CHETTY ROAD NUNGAMBAKKAM CHENNAI 602002.
8. What are the timings of this job?
Ans. SARASWAHI CHICKEN expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
charted accountant
we are hiring a charted accountant • Work closely with the tax department to ensure performance of tax planning, client interaction and special projects • Collaborate with staff on income tax preparation and planning • Represent clients with IRS, Sta...
-
project accountant
1)Candidate must have Construction Industry background 2) Must have project Accounting 3) Must know about Admin matters 4) Better control over indirect cost of the project 5) Ability to deal with clients and other Government officials 6) Able to tack...
-
Senior Financial Accountant
About Wells Fargo Wells Fargo & Company (NYSE: WFC) is a diversified, community-based financial services company with $2.0 trillion in assets. Founded in 1852 and headquartered in San Francisco, Wells Fargo provides banking, insurance, investment...