Accounts Assistant

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Kalyan, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Maintaining Accounts On Tally, Make Bank Statement And Generate Invoice. Maintain Purchase/Sales Account. Skills Needed : Tally, GST

More info about this Accounts Assistant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Accountant firm will provide a salary in the range of 5000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Accountant firm expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Accountant firm expects the candidate to have the following skills: Gst, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: office NO .B-8 Heena Garden Opp. Mumbai University Khadakpada Kalyan West.

8. What are the timings of this job?
Ans. Accountant firm expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Accountant firm

Related jobs

  • Accountant |male| Kalbadevi

    An Account Executive is someone who can work in many fields and help grow their companies by finding leads and closing sales deals with existing clients or new prospects. They also act as intermediaries between other departments within an organizatio...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Finance Accounting Manager

    Roles and responsibilities: • Establishes internal controls and guidelines for accounting transactions and budget preparation. • Oversees preparation of business activity reports, financial forecasts, and annual budgets. • Oversees the production of ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Analyst | Accounting

    Main Purpose: This role is responsible for the accounting, reporting and control of the Trading legal entities with primary responsibilities of monthly closing of the books, entity-specific accounting policy, legal entity maintenance, account reconci...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now