Accounts Assistant

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Kochi, Kerala
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Maintaining Accounts On Tally, Make Bank Statement And Generate Invoice. Maintain Purchase/Sales Account. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally, GST, Finalization | Audit, Articleship

More info about this Accounts Assistant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. PARESH CHEMICAL CORPORATION will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. PARESH CHEMICAL CORPORATION expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. PARESH CHEMICAL CORPORATION expects the candidate to have the following skills: Articleship, Audit, Finalization, Gst, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. PARESH CHEMICAL CORPORATION expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: kochi aluva.

8. What are the timings of this job?
Ans. PARESH CHEMICAL CORPORATION expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: PARESH CHEMICAL CORPORATION Aluva, Kerala

Related jobs

  • Accounting Services Analyst I

    Through our dedicated associates, Conduent delivers mission-critical services and solutions on behalf of Fortune 100 companies and over 500 governments – creating exceptional outcomes for our clients and the millions of people who count on them. You ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant|Experienced|Kalamassery

    Designation Accountant Gender: Female Salary: 25000 Location - Kalamassery, Kochi 3-5 Yrs of experience Candidates having experience in Tally, and GST can apply Interested candidates are requested to share their updated resumes through Indeed or cont...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    17 hours ago ₹18T–₹25T a month Full–time We are hiring a Senior Accountant who should have at least completed CA/CMA inter with Min. 3 years experience in tally and shall have experience in contracting Co. Accounting. Should know Job Costing and Bank...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 17K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now