Accounts Assistant

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Mudichur, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Maintaining Accounts On Tally, And Day To Day Entries In Tally.

More info about this Accounts Assistant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Reputed Accounting Firm will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Reputed Accounting Firm expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Reputed Accounting Firm does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mudichur, Tambaram, Chennai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Reputed Accounting Firm expects the candidate to work for the following hours: 10.00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Reputed Accounting Firm

Related jobs

  • Accounts Executive

    Hiring for a leading Jewellery Roles and Responsibilities: Billing, taxation and Finalization of Books. Reconciliation of various accounts Tally, BRS, TDS & GST filing knowledge required. Good exposure to IT Filing. Work Location : Sowcarpet (Che...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Urgently Required Accountant Salary 20000 TO 35000 in and around Coimbatore

    We are looking for Fresher and Experienced candidate. Minimum Qualification Should be 0 to 5 years. Interested candidates Can apply for the job.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant|FEMALE|

    we are hiring for accountant !! minimum 1 year exp in accountant salary - 15k - 18k take home Qualification - 12th to any degree Location - vanagaram contact selvi HR- 7200585283 Job Type: Fresher Salary: ₹15,000.00 - ₹18,000.00 per month Benefits: •...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now