Accounts Assistant
- Category: Software Developer Jobs
- Location: Bihar, Bihar
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Maintaining Accounts On Tally, Make Bank Statement And Generate Invoice. Maintain Purchase/Sales Account. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally
More info about this Accounts Assistant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kautilya Traders will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kautilya Traders expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kautilya Traders expects the candidate to have the following skills: Tally.
6 How much experience is required for this job?
Ans. Kautilya Traders expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near pillar no 1 Bailey Road Rukanpura Patna 05602.
8. What are the timings of this job?
Ans. Kautilya Traders expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Slary-₹10T–₹12T a month
Related jobs
-
Software Engineers
We are hiring for Trainee Software Engineers Location: Kompally, Hyderabad Qualification : BE/B.Tech only CSE with 60% Aggregate. Good Communication skills. In depth knowledge on C programming and OOPS concepts. Contact Immideatly. Limited Vaccancy P...
-
Dotnet Developer
Job description Roles & Responsibility: • Generate Leads Calling, Internet Research, Physical research of Customers/Clients • Prepare database of clients to target and constantly add new clients to the list • Identify key point of contacts (POCs)...
-
Full Stack Developer
Professionally managed dynamic software development house.Oceonic offer wide spectrum of high quality software services and solutions to domstic as well as international clints.