Accounts Assistant

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Bihar, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Maintaining Accounts On Tally, Make Bank Statement And Generate Invoice. Maintain Purchase/Sales Account. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally

More info about this Accounts Assistant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kautilya Traders will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kautilya Traders expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kautilya Traders expects the candidate to have the following skills: Tally.

6 How much experience is required for this job?
Ans. Kautilya Traders expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near pillar no 1 Bailey Road Rukanpura Patna 05602.

8. What are the timings of this job?
Ans. Kautilya Traders expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Kautilya Traders

Related jobs

  • STORE KEEPER |amp| ACCOUNTANT

    Full Job Description URGENT REQUIREMENT OF MANPOWER IN BIHAR STATE 1. POSITION: - STORE KEEPER & ACCOUNTANT SALARY: - RS 12,000/- TO RS 22,000/- QUALIFICATION: - MINIMUM GRADUATION WITH COMPUTER KNOWLEDGE LOCATION: - PATNA,BIHAR INTERVIEW GOINING...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 20K

    Patna, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • Faculty

    Full Job Description We are searching for a well-organized, trustworthy faculty to join our excellent faculty team. The faculty's responsibilities include teaching a requisite number of classes, providing guidance and supervision to graduate students...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Account Executive

    Easy Hiring Solutions Hiring For Banking Accountant /Accounts Executive Job Description Required Experience And Qualifications Any Diploma/Degree/P.G/U.G/B.com/M.com. Knowledge of Internet Browsing Benefits ESI And PF No Target Fixed Shift Incentives...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now