Accounts Assistant

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 18K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Maintaining Accounts On Tally, Make Bank Statement And Generate Invoice. Maintain Purchase/Sales Account. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Book Keeping | Skills Needed : GST, Tally

More info about this Accounts Assistant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. NexG IOT Solutions Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. NexG IOT Solutions Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. NexG IOT Solutions Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Gst, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. NexG IOT Solutions Pvt. Ltd. expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gulf Adiba Plot No 272, Yatra Building, Udyog Vihar Phase 2, Sector 20 Gurugram.

8. What are the timings of this job?
Ans. NexG IOT Solutions Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: NexG IOT Solutions Pvt. Ltd.

Related jobs

  • Chartered Accountant

    we are looking for senior Chartared Accountant (3-5 years experience) for Delhi location. zFor Delhi location Job Type: Full-time Salary: ₹50,000.00 - ₹100,000.00 per month Benefits: • Flexible schedule • Health insurance • Provident Fund Schedule: •...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chartered Accountant

    Who we are: MBG Corporate Services is an independent and international organization which innovates and strategizes, to develop sustainable solutions with a professional and personalized approach to drive business transformation globally. We are comm...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts Assistant

    Jain Ankit and Co, Chartered Accountants a premiere firm in the field of Audit and Taxation is looking for Accounts/Audit Assistants who will be working in various departments with us. • Execute audit assistant functions • Review assess & recomme...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now