Accounts Assistant

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Sihi, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Maintaining Accounts On Erp Based. Make Bank Statement And Generate Invoice. Maintain Purchase/Sales Account. Invoicing, E Invoicing , Eway Bill Etc. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : TDS, GST | Journal Entry

More info about this Accounts Assistant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. N N Electronics will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. N N Electronics expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. N N Electronics expects the candidate to have the following skills: Gst, Journal entry, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. N N Electronics expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sector 37 Gurugram.

8. What are the timings of this job?
Ans. N N Electronics expects the candidate to work for the following hours: 10 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: N N Electronics

Related jobs

  • Accounts Assistant

    Responsible For Maintaining Accounts On Tally, Make Bank Statement And Generate Invoice. Maintain Purchase/Sales Account. More Than 2 Years Experience Compulsory. More info about this Accounts Assistant Job: 1. How much salary can I expect for this r...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chartered Accountant CA

    About the internship Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Work on GST registration 2. Work on TDS & return filing 3. Work on bookkeeping and MCA filing 4. Work on accounting 5. Work on government licensing, liaisoning Skill(s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    We are looking for candidates for Accountant with minimum 1 years of experience. Candidates who have prior experience in Part Time jobs can apply. The Accounting job requires Accounts Management, Account Receivable, Sales Tax in skills.- Bachelors de...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now