Accounts Assistant

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Maintaining Accounts On Tally, Make Bank Statement And Generate Invoice. Maintain Purchase/Sales Account.

More info about this Accounts Assistant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. TRICON REALTECH PVT LTD will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. TRICON REALTECH PVT LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. TRICON REALTECH PVT LTD does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 736, Tricon House, Sector 3+, Gurugram, Haryana 122024.

8. What are the timings of this job?
Ans. TRICON REALTECH PVT LTD expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: TRICON REALTECH PVT LTD

Related jobs

  • Accounts

    About the internship Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Working on daily accounting of sales 2. Working on daily accounting of purchase and expenses 3. Providing weekly and monthly reports Skill(s) required MS-Word Accounting T...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Fund Accountant

    JOB TITLE: LEAD ANALYST (FUND ACCOUNTING) PROCESS: BLACKSTONE PRIMARY DUTIES AND RESPONSIBILITIES: Must have managed funds like Private Equity, Hedge Funds Must have done NAV Calculations using Software like Investran, Geneva, etc. Very good understa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chartered Accountant

    READ THE JOB DESCRIPTION THOROUGHLY BEFORE APPLYING! Genpact is inviting applications for the role of Management Trainee - CA Freshers. • Education - CA - Fully Qualified - (Must have Internal Audit - Articleship Experience). • Experience - Freshers ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now