Accounts Assistant

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Maintaining Accounts On Tally, Make Bank Statement And Generate Invoice. Maintain Purchase/Sales Account. Knows Basic Excel. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Book Keeping | Skills Needed : Tally

More info about this Accounts Assistant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. N G Bhanushali & Co will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. N G Bhanushali & Co expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. N G Bhanushali & Co expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. N G Bhanushali & Co expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office No 3, 1st Floor, Laxmi Krupa Bldg, MG Road, near Bank Of India,Ghatkopar West, Mumbai 400086.

8. What are the timings of this job?
Ans. N G Bhanushali & Co expects the candidate to work for the following hours: 10 AM - 7 PM | Monday to Saturday


Company Name: NG Bhanushali & Co. Mumbai, Maharashtra

Related jobs

  • Accountant

    About Flying Saucer: We create artistic hits. We are a film, web and advertising production company based in Mumbai. Founded in 2004, Flying Saucer is known for its nuanced direction and contemporary storytelling. Key Responsibilities • Recording of ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Audit Manager

    • Develop and maintain balance sheets. • Manage account statements. • Report daily revenue and other numbers. • It is a Full Time Accountant job for candidates with 0 - 6 months of experience of experience. More about this Audit Manager job Please go...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Junior Accountant

    Skills : Maintaining books of accounts familiarity with GST , TDS and audit. Experience: 3 years maximum Preferred : Candidates from Mumbai

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now