Accounts Associate
- Category: Accountant Jobs
- Location: Shapar, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Maintaining Clients Accounts, Preparing Reports And Bills, Maintaining Sheets, Assist Team In Audit. Chartered Accountant
More info about this Accounts Associate Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Tirupati electric ind will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Tirupati electric ind expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Tirupati electric ind expects the candidate to have the following skills: Chartered accountant.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Rajkot- Gondal NH8B ,Ribda..
8. What are the timings of this job?
Ans. Tirupati electric ind expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Senior Accountant
Urgent Hiring for Senior Accountant Position- Sanand Location Greetings! PFB mention Details Location: Sanand, Ahmedabad Position: Senior Accountant Exp: 4 to 6 yrs Bus & Canteen facility Available JD: Senior Accountant Responsibilities: • Coordi...
-
Junior Accountant
mg consultants Hiring For Banking Junior AccountantJob Description Junior Accountants areresponsible for updating financial statements and sustaining accounts. They also administer monthly payroll and prepare reports that show the company's income st...
-
Senior Accountant
The ideal candidate will have substantial exposure to monthly closing processes, forecasting and budgeting, and customer billing. They will be organized and approach each issue with an analytical mindset. Responsibilities • Ensure business transactio...