Accounts Executive
- Category: Accountant Jobs
- Location: Shela, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Experience In Accounting & Erp , Billing, Gst ,Tds , Etc. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Chartered Accountant, Book Keeping | Skills Needed : GST
More info about this Accounts Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. dream will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. dream expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. dream expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Chartered accountant, Gst.
6. How much experience is required for this job?
Ans. dream expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: ratnakar , club o7 road, shela.
8. What are the timings of this job?
Ans. dream expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
An Accountant
Apply An Accountant P Parson Adhesives India Pvt Ltd Vadodara, Gujarat Apply 23 hours agoFull–time Knowledge of Tally - GST - Income Tax - TDS Job Type: Full-time Benefits: • Health insurance Schedule: • Day shift Ability to commute/relocate: • Vadod...
-
Chartered Accountant
We have vacancies for qualified chartered accountants as well as semi-qualified professionals. Responsibilities Tax and statutory audit, GST Compliance Work, Income Tax compliances including return filing and consultancy Qualifications Chartered Acco...
-
Chartered Accountant
Who we are and What we do? Quicko is an online tax planning, preparation and a filing platform for individuals and businesses in India. We are a team of designers, programmers, content writers, digital marketers & accountants on a mission to simp...