Accounts Executive

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Daulatpur , Uttarakhand
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Maintaining Clients Accounts, Transaction Records, Helping In Budget Planning, Preparing Balance Sheet Reports, Maintaining Office Expenses As Per Budget.

More info about this Accounts Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aviraj Industries Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aviraj Industries Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aviraj Industries Pvt. Ltd. does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sahdevpur Road, Shantershah, Near Patanjali Phase -1 , Haridwar.

8. What are the timings of this job?
Ans. Aviraj Industries Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Aviraj Industries Pvt. Ltd

Related jobs

  • Assistant Accountant

    Urgently required male/ female assistant accountant having working knowledge of accounting entries in Tally Prime / Marg software, Bank reconciliation & filing of GST returns for Dehradun location. Job Type: Full-time Salary: ₹10,000.00 - ₹11,000...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 28K

    Dehradun, Uttarakhand

    2025/09/20


    Apply Now

  • Accountant

    Candidate Should have good Communicaton Skill and Knowlede and Experience . Mob : ++1-XXXXXXXXXX Job Type: Full-time Salary: ₹8,000.00 - ₹10,000.00 per month Benefits: Internet reimbursement Schedule: Morning shift Supplemental pay types: Overtime pa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 21K

    Roorkee, Uttarakhand

    2025/09/20


    Apply Now

  • Senior Accountant

    Senior Accountant Required in Haldwani, Uttarakhand Proficient in Tally ERP, Income Tax Compliances, GST Complieances & return filing. Good knowledge of MS Word / Excel and other related softwares. Minimum 8-10 years of experience. This is a full...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 28K

    Haldwani, Uttarakhand

    2025/09/20


    Apply Now