Accounts Executive
- Category: Accountant Jobs
- Location: Thane, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Full Job Profile/Role Will Be Discussed At Time Of Interview. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Audit, Book Keeping, Journal Entry, Tax returns | Skills Needed : GST, TDS, Tally
More info about this Accounts Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Marine Consultant & Surveyors will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Marine Consultant & Surveyors expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Marine Consultant & Surveyors expects the candidate to have the following skills: Audit, Book keeping, Gst, Journal entry, Tally, Tax returns, Tds.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Marine Consultant & Surveyors expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 321, Omega Business Park, Road No. 33, Wagle Industrial Estate, Opp. D-Mart Main Office & Kamgar Hospital, Thane West - 400604. 20 min from thane station via share auto.
8. What are the timings of this job?
Ans. Marine Consultant & Surveyors expects the candidate to work for the following hours: 0+:45am - 6:45pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Accountant
Accountant Location -Mumbai Experience -3years in: •SAP •Taxation •Account •GST CTC-upto 35K Qualification -MBA Immediate joiner Excellent communication skills
-
Chartered Accountant
Job Description: Indirect Tax & Audit: • Responsibility to handle GST compliances and having knowledge of service tax, VAT, CST, Entry - Tax of respective states, and profession tax • Compliance Review of all existing transactions and suggesting ...
-
Accountant cum Export Assistants
Expertise in Tally ERP + Handling of Export documentation Customer follow-up via Mails & Phone Excellent Verbal Communication Skills Job Types: Full-time, Regular / Permanent Salary: ₹18,000.00 - ₹22,000.00 per month Benefits: • Cell phone reimbu...