Accounts Executive
- Category: Accountant Jobs
- Location: Kukathala, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Maintaining Clients Accounts, Transaction Records, Helping In Budget Planning, Preparing Balance Sheet Reports. Customer Calling. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Taxation, Tax returns, Journal Entry | Skills Needed : TDS, Tally, GST
More info about this Accounts Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Lighttec India will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Lighttec India expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Lighttec India expects the candidate to have the following skills: Gst, Journal entry, Tally, Tax returns, Taxation, Tds.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Lighttec India expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 6 Ganga COmplex Vayu Vihar Patholi Agra.
8. What are the timings of this job?
Ans. Lighttec India expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Accountant |male |
We are the manufacturer of fire safety. We need one experienced accountant having the knowledge of Tally and ledger accounts GST return TDS calculation Balance sheet. Location Tronica city Salary 25k to 30k Age group between 28k to 45k Forward resume...
-
Accountant
Full Job Description Experience preference is must in school. The job include pay fee collection. Audit of account, ERP, quick-book and etc as per the requirement , knowledge of account with ESI is desirable. Maintaining all accounting bills voucher ...
-
Accountant
Looking for a B Com Graduate with 1-2 years of experience based in Delhi-NCR. Candidate should be proficient in accounting software TallyPrime and should possess basic knowledge of Microsoft Office. Candidate should be able to perform monthly, quarte...