Accounts Executive

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Thirumudivakkam, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Maintaining Clients Accounts, Transaction Records, Helping In Budget Planning, Preparing Balance Sheet Reports.

More info about this Accounts Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shiva Enterprises Rubber & Teflon India Private Limited will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shiva Enterprises Rubber & Teflon India Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shiva Enterprises Rubber & Teflon India Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No.5 Survey No 587/1 mahakavi bharatiyar nagar, thirumudivakkam opp putru Kovil, chennai-600044..

8. What are the timings of this job?
Ans. Shiva Enterprises Rubber & Teflon India Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 5:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Shiva Enterprises Rubber & Teflon India Private Limited

Related jobs

  • Accountant | Cost Auditor

    Organization- Park Hyatt Chennai Summary You will be responsible to assist with the efficient running of the department in line with Hyatt International's Corporate Strategies and brand standards, whilst meeting employee, guest and owner expectations...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive Finance |amp| Account

    The Finance and Accounting Executive will be responsible for managing the financial and accounting operations for our US and Indian registered companies. This role requires a strong understanding of finance principles, accounting practices, and regul...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • ACCOUNTS EXECUTIVE

    Candidate should have knowledge in Tally ERP , need to do sales / purchase entry.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now