Accounts Executive

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Bhubaneswar, Odisha
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

We Have An Urgent Requirement For Accounts And Admin Executive. 1. Candidates Should Have Knowledge With Tally Erp Software For Accounting And Taxation.2. Candidates Should Have Knowledge On Billing And Offer Preparation. 3. Material Stock Management.4. Willing To Work For Back-Office Support Work Along With Accounts. Skills Needed : GST, Tally

More info about this Accounts Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Capital Automation Services will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Capital Automation Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Capital Automation Services expects the candidate to have the following skills: Gst, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No-507/3228,Kantilo,Sunderpada,Bhubaneswar.

8. What are the timings of this job?
Ans. Capital Automation Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Capital Automation Services

Related jobs

  • Accountant

    Sound knowledge on Tax laws. Work Experience in Tally. Male/FEMALE with 2 wheeler. Should be able to compute & prepare Balance sheet, P/L, Tax computation, experience in audit. Minimum 2 years of experience. Sound knowledge of Microsoft Excel. Sa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cost Accountant

    Cost Accountant Qualifications and Education Requirements : CMA/ICWA SAP - FICO Role and Responsibilities 1. Cost Sheet 2. Assist in Finalization of Accounts 3. Preparation of Monthly Stock Report & Valuation of Inventory. 4. Maintenance of Cost ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    The accountant will work as a cashier cum accountant. Must be a Co.merce Graduate with working knowledge of computers and Tally ERP edition. Must be a resident of Bhubaneswar

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now