Accounts Executive
- Category: Accountant Jobs
- Location: Rajkot, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Sale Bill & Purchase Bill, Tally Account Knowledge. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Book Keeping, Journal Entry, Taxation | Skills Needed : GST, TDS, Tally
More info about this Accounts Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Tanvi Gold Cast LLP will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Tanvi Gold Cast LLP expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Tanvi Gold Cast LLP expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Gst, Journal entry, Tally, Taxation Tds.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Tanvi Gold Cast LLP expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Tanvi Gold cast LLP, PARMESHWARI HUB, Bhimjibhai Street, Soni Bazar, Rajkot.
8. What are the timings of this job?
Ans. Tanvi Gold Cast LLP expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 8:00 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Chartered Accountant
Urgent Requirement of Inter Chartered Accountant (CA) in Chartered Accountants Firm based in Ahmedabad. Candidate should have minimum 1 year experience in Accounts Finalization, GST Returns and Audit. Freshers not required. Please send updated resume...
-
Accounts Executive
Nimblefincorp is an accounting firm that provides professional accounting outsourcing services to small businesses, startups, and e-commerce businesses. With our cloud-based accounting outsourcing solutions, we enable our clients to achieve a seamles...
-
Accounts |Tally| |amp| Finance Content Writer
Candidate should be B.Com / M.Com. • Should have 3 to 5 years of experience in same field. • Should have Good Knowledge of VAT, Service Tax, Sales Tax TDS. • Salary : Rs. 40000 to 50000/- PM.