Accounts Executive

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Maintaining Clients Accounts, Transaction Records, Helping In Budget Planning, Preparing Balance Sheet Reports. Skills Needed : GST, TDS, Tally | Journal Entry, Audit, Tax returns

More info about this Accounts Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Beromt Private Limited will provide a salary in the range of 12000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Beromt Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Beromt Private Limited expects the candidate to have the following skills: Audit, Gst, Journal entry, Tally, Tax returns, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 802, Suyog Center , gultakdi, market yard , Pune -411037.

8. What are the timings of this job?
Ans. Beromt Private Limited expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Beromt Private Limited Pune, Maharashtra

Related jobs

  • Sr| Manager | Accounting

    Job Position: Associate Director/ Director- Finance & Accounting Role and responsibilities This challenging role is an opportunity for a motivated seasoned accountant whose primary responsibilities will be to support Accounting Policy functions, ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Tally Accountant

    Experienced TALLY working with Audit Online Tender works. Job Type: Full-time Salary: ₹20,000.00 - ₹25,000.00 per month Schedule: • Day shift Ability to commute/relocate: • Pune, Maharashtra: Reliably commute or planning to relocate before starting w...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sr| Manager | Accounting

    Job Position: Associate Director/ Director- Finance & Accounting Role and responsibilities This challenging role is an opportunity for a motivated seasoned accountant whose primary responsibilities will be to support Accounting Policy functions, ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now