Accounts Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: andheri, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Maintaining Clients Accounts, Transaction Records, Helping In Budget Planning, Preparing Balance Sheet Reports. Skills Needed : Tally, GST | Journal Entry, Book Keeping

More info about this Accounts Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jyoti Arts will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jyoti Arts expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jyoti Arts expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Gst, Journal entry, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: We need good guy.

8. What are the timings of this job?
Ans. Jyoti Arts expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Jyoti Arts

Related jobs

  • Account Executive |Female|

    We are looking out for a resource who can handle complete day to day Accounting for our companies. Candidate should be a B.Com / M.Com having at least 2-3 years of experience. Gender : Female, Language : Fluent in English She should be experienced in...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • |W|713| | Executive Assistant | Private Equity Fund

    - Manage C-Suite executives - Work with a fast growing private equity fund in Mumbai About Our Client Client is a homegrown private equity fund setup in 2024 with focus on consumer and healthcare sector. Job Description KEY RESPONSIBILITIES The respo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Head

    Education • Minimum Engineer in any stream. Age • Min 45 years Experience • Min 20 years experience in handling sales of industrial products. Must have served all India sales position for at least 5 years. Team Handling • Must have handled team of at...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now