Accounts Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Mahar, , Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Maintaining Clients Accounts, Transaction Records, Helping In Budget Planning, Preparing Balance Sheet Reports. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Book Keeping, Journal Entry | Skills Needed : Tally

More info about this Accounts Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. plast technology will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. plast technology expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. plast technology expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Journal entry, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. plast technology expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: ambethan chakan.

8. What are the timings of this job?
Ans. plast technology expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: plast technology

Related jobs

  • Sales Associate |Institutional|

    Responsibilities:  Driving SKU-wise sales across all outlets in beat-wise manner  Sampling new-launch SKUs across all visiting outlets and taking orders for same  A close check on the stock status of all outlets for all SKUs, replenishing the shor...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Back Office Coordinator

    Job details No matching job preferences Salary ₹20,000 - ₹22,000 a month Job type Full-time Shift and schedule Day shift Qualifications Back office coordinator: 2 years (Required) English (Preferred) Full Job Description Female/ Women Candidates are ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mgr| Engineering

    At CDK, we believe inclusion and diversity are essential in inspiring meaningful connections to our people, customers and communities. We are open, curious and encourage different views, so that everyone can be their best selves and make an impact. C...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now