Accounts Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Kolkata, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Maintaining Clients Accounts, Transaction Records, Helping In Budget Planning, Preparing Balance Sheet Reports. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally, Finalization, GST, TDS | Journal Entry, Book Keeping, Tax returns

More info about this Accounts Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Soumya Dutta & Company will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Soumya Dutta & Company expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Soumya Dutta & Company expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Finalization, Gst, Journal entry, Tally, Tax returns, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Soumya Dutta & Company expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: BF-45, Shanti Pally, Rajdanga Main Road, Kolkata-700107.

8. What are the timings of this job?
Ans. Soumya Dutta & Company expects the candidate to work for the following hours: 10.30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Soumya Dutta & Company

Related jobs

  • Executive Assistant to Managing Director

    Executive Assistant Responsibilities: • Preparing financial statements, reports, memos, invoices letters, and other documents. • Answering phones and routing calls to the correct person or taking messages. • Handling basic bookkeeping tasks. • Filing...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 31K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Executive Client Servicing

    Responsibilities: Manage multiple accounts for the agency Understand client briefs and align the necessary teams to deliver the project Work in a cross-functioning team to fulfill requirements Stay abreast with the latest trends across digital platfo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive Assistance to Director

    The ideal candidate will provide top-level assistance for high level executives. They should be well-organized and be comfortable scheduling meetings and responding to emails on the executive's behalf. Lastly, this individual should be able to draft ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now