Accounts Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Person Should Be Responsible For Payable And Receivable, Maintain Bank Reconciliation, Voucher Posting, Mis Work. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally, TDS, Finalization | Tax returns, Taxation, Journal Entry

More info about this Accounts Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vritti Solutions Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vritti Solutions Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vritti Solutions Ltd expects the candidate to have the following skills: Finalization, Journal entry, Tally, Tax returns, Taxation, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Vritti Solutions Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Continental Park, OIpp Karve, Statue, Kothrud Pune - 411038.

8. What are the timings of this job?
Ans. Vritti Solutions Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Vritti Solutions Ltd

Related jobs

  • Customer Support Specialist

    About Cybage: Founded in 1++5, Cybage Software Pvt. Ltd., a technology consulting organization is a leader in the hi-tech and outsourced product engineering space. We are a valued partner to technology startups, mid-size companies, and Fortune 500 co...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 28K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Customer Service Representative

    Experience : Min 6 months to 1 year BPO experience(international voice experience) Work from office. Excellent communication skills Flexible to work in UK Shifts. Candidates need to be in Pune Immediate Joiners Role - Voice Operations Education – Und...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Billing Specialist

    Designation: Assistant Manager Roles & Responsibilities • Certification of Contractors bills. • Certification of Reconciliation of client supplied Material. • Ability to prepare detailed claims analysis. • Ability to prepare price variation based...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now