Accounts Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Person Should Be Responsible For Payable And Receivable, Maintain Bank Reconciliation, Voucher Posting, Mis Work. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally, TDS, Finalization | Tax returns, Taxation, Journal Entry

More info about this Accounts Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vritti Solutions Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vritti Solutions Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vritti Solutions Ltd expects the candidate to have the following skills: Finalization, Journal entry, Tally, Tax returns, Taxation, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Vritti Solutions Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Continental Park, OIpp Karve, Statue, Kothrud Pune - 411038.

8. What are the timings of this job?
Ans. Vritti Solutions Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Vritti Solutions Ltd

Related jobs

  • Data Processing| Analyst| Senior Analyst

    About Us: SG Analytics (SGA), a Global Insights and Analytics company, focuses on ESG, Data Analytics, and Investment & Market research services. The company has a presence in New York, San Francisco, Austin, Seattle, Toronto, London, Zurich, Pun...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • AUTOSAR

    Dear All, Greetings from TCS!! We are seeking a strong AutoSAR developer for platform dev activities within Assisted & Automated Driving. The person will evolve and develop the multi-year product roadmap of our platform under development. You wil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 21K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Service Information Specialist

    Major Purpose Develops and authors detailed, complex technical information such as service manuals and parts manuals to document procedures for the operation, diagnostics, and repair of products. May serve as a lead worker to other technical copywrit...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now