Accounts Executive

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Apply on WorkIndia.in
Accounts Executive
H
HPBL Solution
Ahmedabad, Gujarat
Apply on WorkIndia.in
22 hours ago
₹18T–₹23T a month
Full–time
Responsible For Maintaining Clients Accounts, Transaction Records, Helping In Budget Planning, Preparing Balance Sheet Reports. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally | Journal Entry

More info about this Accounts Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. HPBL Solution will provide a salary in the range of 18000 INR to 23000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. HPBL Solution expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. HPBL Solution expects the candidate to have the following skills: Journal entry, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. HPBL Solution expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Prahlad nagar, ahmedabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. HPBL Solution expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: HPBL Solution

Related jobs

  • Jr| Accountant

    Prepare, examine, and analyze accounting records, financial statements, and other financial reports to assess accuracy, completeness, and conformance to reporting and procedural standards. • Compute taxes owed and prepare tax returns, ensuring compli...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    Apply directly on Indeed Accountant F Fenil Financial Ahmedabad, Gujarat Apply directly on Indeed 1+ hours ago ₹20T a month Full–time Responsibilities: • Manage and maintain financial records • Prepare accurate financial statements • Ensure complianc...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Accountant

    WE ARE HIRING FOR SENIOR ACCOUNTANT FOR A WELL KNOWN MULTI SPECIALTY HOSPITAL BASED IN AHMADABAD,GUJARAT. • MUST HAVE EXPERIENCE IN HOSPITAL INDUSTRY • MIN EXPERIENCE: 5 TO 7 YEARS • MALE CANDIDATES CAN APPLY • ANY GRADUATE. • GENERAL DUTY: + TO 6:30...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now