Accounts Executive

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Maintaining Clients Accounts, Transaction Records, Helping In Budget Planning, Preparing Balance Sheet Reports.Candidate Should Have Good Knowledge In Advance Excel Like- We Lookup And Poivoit Table. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Accounts Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Salasar Balaji Logistic Pvt Ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Salasar Balaji Logistic Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Salasar Balaji Logistic Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Salasar Balaji Logistic Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: +0 Feet Road,Sakinaka, Andheri East, Mumbai, Maharashtra - 400072.

8. What are the timings of this job?
Ans. Salasar Balaji Logistic Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Salasar Balaji Logistics Pvt Ltd Mumbai, Maharashtra

Related jobs

  • Accountant

    About Us: Our founder Dr. Ameet Parekh is a well-known Leading Global Business Success coach and the Creator of the Business Wealth Generation System, which has been applied by more than 30,000 Businesses across the globe. Together as a family we are...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chartered Accountant

    We are looking for: • ZOHO BOOKS experience. • Monitoring daily communications and answering any queries. • Preparing statutory accounts. • Ensuring payments, amounts and records are correct. • Working with spreadsheets, sales and purchase ledgers an...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Junior Accountant

    • Gathering and interpreting information to evaluate the efficiency of financial procedures. • Analyzing key financial data and advising senior management on strategic planning. • Developing and implementing cost-effective financial policies and proc...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now