Accounts Executive

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Gandhinagar, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Maintaining Clients Accounts, Transaction Records, Helping In Budget Planning, Preparing Balance Sheet Reports. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Finalization, TDS, GST, Tally | Taxation

More info about this Accounts Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Harsh will provide a salary in the range of 15000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Harsh expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Harsh expects the candidate to have the following skills: Finalization, Gst, Tally, Taxation, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Harsh expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gandhinagar Gujarat.

8. What are the timings of this job?
Ans. Harsh expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Harsh

Related jobs

  • Accountant| Project Coordinator and Various Posts

    Sarva Shiksha Abhiyan Gujarat Invites Application for 52 Accountant, Project Coordinator and Various Posts

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts Officer

    Applications are invited for the post of Accounts Officer (Finance & Accounts). The details of the required qualifications & experience along with other relevant information are available on the University website at

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chartered Accountant| MBA finance| Inter CA| M|com| B|com

    We provide outsourcing services to the clients in UAE and UK. Responsibilities Accounting, ledger scrutiny, MIS reports preparations, VAT Corporate Tax, Finalisation of accounts Qualifications CA, Inter CA, M.com, MBA finance, B.com, Tax analyst

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Vadodara, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now