Accounts Executive

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Changodar, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Maintaining Clients Accounts, Transaction Records, Helping In Budget Planning, Preparing Balance Sheet Reports. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : GST, Tally, Finalization, TDS | Taxation, Tax returns, Audit, Journal Entry, Book Keeping

More info about this Accounts Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aditya Metal Products will provide a salary in the range of 13000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aditya Metal Products expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aditya Metal Products expects the candidate to have the following skills: Audit, Book keeping, Finalization, Gst, Journal entry, Tally, Tax returns, Taxation, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Aditya Metal Products expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 46/A Panchratna Industrial Estate behind Laxminarayan Petrol Pump off Sarkhej-Bavla Highway Changodar,
Changodar-382213.

8. What are the timings of this job?
Ans. Aditya Metal Products expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Aditya Metal Products

Related jobs

  • US Tax Accountant

    Job Description: -Preparation of US Individual, Corporate Federal and State Tax Returns -Preparation of Foreign Bank Accounts Reports for the company clients -Track, record and update all return list and follow all returns Service Provider is dealing...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive | Accounting Department

    JOB DESCRIPTION Executive - Accounting Department We are seeking a talented Candidate to join our team. you will play a critical role in managing and balancing financial accounts, ensuring accurate financial reporting, and providing insight and advic...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant Manager

    Experience in Construction / Real Estate Company Job Type: Full-time Salary: ₹15,000.00 - ₹40,000.00 per month Schedule: • Day shift Speak with the employer ++1-XXXXXXXXXX

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now