Accounts Executive

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Bhiwandi, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

1. Should Be Good In Gst Filing, 2. Tds & Pt Filing And Other Accounting Knowledge Is Must. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Book Keeping, Tax returns, Taxation, Audit, Journal Entry | Skills Needed : TDS, GST

More info about this Accounts Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Qmax World LLP will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Qmax World LLP expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Qmax World LLP expects the candidate to have the following skills: Audit, Book keeping, Gst, Journal entry, Tax returns, Taxation, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Qmax World LLP expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: k-8, Shree Arihant Compound, Kalher Pipeline, bhiwandi-421302.

8. What are the timings of this job?
Ans. Qmax World LLP expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Qmax World LLP

Related jobs

  • Accounts Executive | Inter CA

    We are looking out for Accounts Executive - Mumbai- Our Company Airowater Pvt Ltd. Candidate should at least be a Graduate & Inter CA Candidate should know Tally, Taxation, & GST. Preferably only Male Candidate. Candidate should be from Manuf...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Accountant

    Job Title- Senior Accountant Job Location-Mahalakshmi, South mumbai, Maharashtra Company- Disha skill Training is 30 year old HR Solutions consultancy in Recruitment, Training & Business operations This vacancy is for a well known logistics compa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • CA|Manager| Accounts and Finance

    Job location - Vidyavihar. Candidate Profile: Chartered Accountant qualification is a must. Minimum 2-4 Years of relevant experience post CA completion. Capable of evaluating team requirements, good mentor and manage team. Should have expertise in MS...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now