Accounts Executive

  • Category: Customer Care Executive
  • Location: Dehu Road, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Accounting Knowledge, Knowledge In Tally (Erp), Knowledge In Microsoft Excel, Customer Supply Follow-Up, Vendor Support, Daily Accounting Book Keeping, Tax returns, Taxation, Audit | Skills Needed : TDS, Tally

More info about this Accounts Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Durasign Brand Solutions Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Durasign Brand Solutions Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Durasign Brand Solutions Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Audit, Book keeping, Tally, Tax returns, Taxation, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gat, No. 1570 ,Shelar Vasti , Chikhali -Dehu Road , Pune 412101.

8. What are the timings of this job?
Ans. Durasign Brand Solutions Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Durasign Brand Solutions Pvt Ltd

Related jobs

  • Looking for Fresher | Inside Sales Coordinator

    About company : Flexible Packaging is the most essential non-essential component of your product. We utilize our technical and technological expertise to deliver the ideal packaging solutions for every packaging requirement. Job description Responsib...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business Development | Sales Executive | US Market

    Business Development / Sales Executive – US Market Job Location: Baner, Pune (For exceptional Candidate, Remote – Work from home option may be considered ) Would you like to work in the most exciting, innovative, AI & ML powered software solution...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Assistant Manager|Senior Engineer|GCP|Pune

    What you’ll do The Data Engineer is a software engineer specialised in data solutions, including technologies to use and scalability of different solutions.Typically reports to the Chapter Lead. Who you are • Designs, constructs, installs, tests and ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now