Accounts Executive

  • Category: Customer Care Executive
  • Location: Dehu Road, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Accounting Knowledge, Knowledge In Tally (Erp), Knowledge In Microsoft Excel, Customer Supply Follow-Up, Vendor Support, Daily Accounting Book Keeping, Tax returns, Taxation, Audit | Skills Needed : TDS, Tally

More info about this Accounts Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Durasign Brand Solutions Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Durasign Brand Solutions Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Durasign Brand Solutions Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Audit, Book keeping, Tally, Tax returns, Taxation, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gat, No. 1570 ,Shelar Vasti , Chikhali -Dehu Road , Pune 412101.

8. What are the timings of this job?
Ans. Durasign Brand Solutions Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Durasign Brand Solutions Pvt Ltd

Related jobs

  • Assistant Transport Manager

    JLL supports the Whole You, personally and professionally. Our people at JLL are shaping the future of real estate for a better world by combining world class services, advisory and technology to our clients. We are committed to hiring the best, most...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 17K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Associate | Communications Operations

    The Communications Associate job prepares and edits organizational communications for a variety of internal and external communications materials and media. Working under general supervision, this job is responsible for ensuring that the organization...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Travel Consultant

    Overview See the Unseen is a young and exciting travel agency based out of Pune. We have ambitious plans to build a bouquet of products across segments and destinations. And we plan to help Indians and global travelers experience these. Towards this ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now